Ușa de la intrare cod T100, culoare Sparta

Ușa de la intrare cod T100, culoare Sparta

Introducerea usa blindata, a făcut de 1,2 mm. pulbere de metal acoperite cu 10mm. Albit MDF laminat cu capac. Dimensiuni ale tocului 92/200 cm

Grosimea aripii este de 70 mm și direcțiile posibile de deschidere sunt: ​​interior / stânga, în interiorul / dreapta, dintr / stânga, în afara / dreapta. Structura aripii este de două 10mm. MDF laminate panou, precum și pentru sunet și izolație termică se adaugă foi de polistiren utilizate pentru izolarea termică a clădirilor (izolare). Față și panoul din spate sunt model frumos albit care oferă un finisaj elegant al modelului. Cadrul este reglabil si poate fi îmbrăcat cu o grosime a peretelui de 34 cm. Ușa este echipată cu două sisteme de închidere independente DAF monobloc active, cu trei prongs, prin adăugarea unui plus de blocare de tip ascuns “blocare” cu pivotant pentru utilizare rapidă și ușoară.

Setul include: grosime aripa, reglabil de perete în condiții de siguranță până la 34 cm, din inox satinat căptușeală din oțel, mâner detașabil în interiorul și în afara mânerul ușii pasivă, cu un ciocan de metal vizeta, balamale, secrete două runde, cu trei chei și trei blocare suplimentar cartușul blindat cu capace împotriva concave de rupere. Pe partea balamalei aripa este întărită cu șase vârf pasivă că, atunci când ușa este închisă este întotdeauna la checkout.

Ușa este potrivit pentru case unde vor fi expuse la vremea constantă. Nu există nici o uza suprafața datorată soarelui și de umiditate.

preț: 569.00 EUR
 
 
 

Usi de promovare

Ușa de intrare dimensiunea 90/197, Cod 701-B
239.00 EUR.
HDF usi de interior din lemn de nuc, disponibil în două dimensiuni - pentru hole 80 cm, 90 cm
199.00 EUR.
Ușa de intrare dimensiunea 92/200
459.00 EUR.
Ușa de intrare dimensiunea 90/197, 141-5 codul
239.00 EUR.