Cum de a alege usa de interior?

Când v-ați decis că este timpul să înlocuiți usa de interior vine un moment în care va trebui să decidă ce modele ar fi potrivit pentru casa ta si interior dvs. interne – cu partea de sticlă mai mare sau mai mică.

Dacă schimbați usa dormitorului ar fi mai bine să alegeți o ușă care indicii numai că sticla nu există în totalitate sau dens, așa cum este camera de discret și ar fi bine să vezi ce e în cameră cu ușa închisă. Mai mult decât atât, dacă nu locuiesc singuri în casă ar fi incomod pentru cineva de a transforma în hol în timp ce dormi și păstrați-vă treaz. Alte domenii care nu sunt potrivite cu uși de sticlă mare parte sunt băi și dulap. Cu toate acestea, în cazul în care zona de servicii este mare și nu există nici o linie directă de vedere între suflet și ușa nici o problema de a pune ușa la o parte de sticlă luminoasă.

Un alt avantaj al ușilor solide este faptul că acestea au un sunet mai bun izolator termic și. Ușile pe care le oferim sunt de 6 mm. Coaste HDF de-a lungul lungimea aripii. Acest lucru le face rezistente la umiditate, impactul tehnic, diferențele de temperatură dintre cele două camere și mai mult. Dar, pe de altă parte, mic, de sticla variola ar face gât din interior, nu doar o barieră între două spații.