Dimensiunile necesare pentru usi de interior

Când am mers în căutarea pentru uși pentru casa ta, tu ar trebui să respecte cu dimensiunile pe care le au sau doresc să lase o parte luminoasă utila de ușă.

Regula de bază este că ușa interiorul camera de zi sau camera de zi este cea mai mare dimensiune – 80cm. luminos parte. Pentru a putea obține cu ușurință cel mai mare spațiu de acolo, cum ar fi canapea, canapea, unități sectionale de perete, și mai mult. Pentru bucătării, dormitoare și copii sunt de obicei deschise pentru usi de interior, în dimensiuni mai mici – 70cm. aprinde o parte utila a ușii. Și băi, toalete și facilități sunt aripi 60 cm.

 

De multe ori în locuințe prefabricate este o problemă cu rame de fier, turnat în panoul. Această problemă apare cel mai trăiesc în locuințe prefabricate. Problema vine de la faptul că rama este turnat din beton cu tije de armare echimoze. Acest beton poartă o placă metalică pe care sunt sudate balamalele ușii. Placa de metal este subțire, astfel încât chiar și după găuri sale de mutare nu sunt extinse în continuare și necesită suplimentare Kearney. Unele construcții prefabricate și chiar bai sunt instalate în condiții de siguranță de fier, cum ar.

Există o opțiune care nu are nevoie să fie rock de fier în condiții de siguranță. În acest caz, noul cadru de lemn este montat direct pe metal vechi, dar a pierdut o parte luminoasă utila de gaura, și anume au scăzut cu aproximativ 10 cm. Dacă ați gaura de până acum a fost de 80 cm, după ce ați instalat noul fond va fi redusă la 70 cm.

Dacă aveți o problemă cu cadre de fier și demolarea lor ar trebui să ia în considerare dimensiunile necesare pentru instalarea fără probleme de uși noi.

Dacă priza din perete in perete este de 68 72 cm. poate fi montat cu ușurință aripilor de 60 cm, ceea ce este cu 68 cm rama. Lăsați spațiu pentru spuma poliuretanica de asamblare despre 2-5cm.

În cazul în care gaura dvs. este de 78 82 cm. aripa care se va potrivi o dimensiune 70 cm, și. un cadru este de 78 cm. lățime.

În cazul în care gaura este cea mai mare versiune a 88-92cm. Ușă de interior va fi mai puțin 80cm, si. un cadru va fi 88 cm.

În ceea ce privește înălțimea este de 204-206 cm optime. Acum, că poate fi redus atât cât este necesar.

Pentru a lua măsurători precise este mai bine să facă acest lucru de către un ansamblu de specialitate sau o firmă angajată în tranzacționarea usi de interior si blindate.