Feng Shui pentru casa – Uși

În clădirea tradițională bulgară case mici au de obicei o singură ușă. Dacă există o intrare din spate sau poarta de la veranda din spate, atunci Dezavantajul este ușa din față pentru a vedea direct înapoi pentru că “e” unul pentru a intra și imediat trece prin celălalt, fără a părăsi casa.

În faza de proiectare lucrurile opravimi sunt, dar dacă te miști în construirea unei case, posibilitățile sunt limitate. În acest caz, Feng Shui se aplică o corecție generală, care se reduce la afirmația: “. Ceea ce nu vezi nu există” Universalitatea acestui instrument intuitiv pentru armonizarea mediului este de înțeles de către cel mai tanar – copii – care sunt salvate de la cosmaruri si monstri imaginare fiind înșurubată peste cap.

În speță, trebuie să punem o barieră opacă – perdea groasă, usi suplimentare, grila plastic și mai mult. Este mai bine pentru a pune mai mult ușă interne într-un coridor lung, peretii din care există mai mult de trei uși într-o linie. Pentru agenții și birouri, care nu pot fi făcute, dar verificarea că ușile pe pereți opuși sunt exact opuse. Discrepanță duce la conflict, asa Feng Shui recomandă pune o oglinda de până la fiecare ușă pentru a atinge simetrie sau să aleagă o altă soluție.

De fapt, oglinda este adesea folosit pentru corectarea când o ușă nu este în loc. Acesta ar trebui să fie plasat la ușa de la baie sau toaleta, dacă acestea sunt la capătul coridorului, sau altfel “s” va “s-au grabit” în jos pe hol și “out” în sistemul de canalizare. Oglinzi conduce la “dispară” și apoi “s” “întoarcere” reflectată înapoi “sejururi” la domiciliu.

Aceste uși trebuie să fie închise. De asemenea ar trebui să facă în cazul în care un dormitor cu baie și toaletă sunt separate în “noaptea” si usa dormitorului este vizavi de ușa de la baie sau toaleta.

În cazul în baie sau toaleta este locul greșit în distribuția globală a casei / ca centru și arhitectul nu a auzit de principiile Feng Shui / Este mai bine pentru a pune o oglindă în interiorul ușii și chiar alte ziduri. Deci, “dispare”, iar spatiul pare extinsă, adică există mai mult loc pentru mișcare “s”.

Ușile sunt destinate pentru spațiile funcționale generale divizate și izolate de zgomot, lumina si mirosuri / cu excepția cazului în uși speciale – pentru laboratoare, bolți, adăposturi și multe altele. /, Să fie atât de sigur pentru a rămâne închis. Atunci greutatea balamaua ușii este transmisă cadrul încărcate în planul de perete, și aceasta este direcția în care este cel mai sanatos.

Caz contrar este atunci când o ușă este în mod constant deschisă la 90 de grade. Apoi încărcați aripa este perpendicular pe planul peretelui și variabila cadrul sarcină de impact și duce la crăparea ipsos în jurul valorii de ea, pentru că, până de curând la masterat sigilarea spațiul dintre perete și cadru cu ziare vechi. Astazi, cu toate acestea, la scară largă dezvoltare folosind spumă de montare.

În casele din Bulgaria rareori avea astfel o abundenta de camere că unul dintre ei nu este utilizat pentru o lungă perioadă de timp și rămân închise. Daca faci orice cameră acasă, Feng Shui vă recomandă să deschideți ușa și ferestrele pentru a aerisi, deoarece “s” nu este “în dragoste” aer stătut.

De sănătate acasă este direct legată de starea de sănătate a ocupanților săi. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie să te uiți cu atenție usi: verificați starea vopselei de încuietori și mânere, puterea de tencuiala in jurul cadrului, pentru a unge balamalele, etc Toate acestea vor contribui la “s” la “stea” la domiciliu și de a aduce prosperitate și armonie, și că unul dintre scopurile de Feng Shui.