Feng Shui pentru casa – un pic mai mult la ușa din față a casei dvs.

Feng Shui e arta antica chineza de deschidere echilibrul si armonia in zona înconjurătoare. Traducere de Feng Shui înseamnă “vânt și apă”.

Pentru a pronaosului unele dintre secretele Feng Shui în viața ta, trebuie să facă unele modificări în casa ta pentru a asigura sănătatea și fericirea pentru tine si cei dragi.

Prima atingere de casa cuiva este în mișcare ușa din față. Acesta este punctul de pornire pentru orice studiu de Feng Shui expert. Intră pe ea “s” în drumul său astfel încât nu ar trebui să existe bariere, borduri, cutii, vrac materiale și altele.

Închide nu este bun pentru a planta copaci si arbusti. Acest lucru restrânge libera a “qi”.

De obicei, casele din mediul urban au o ușă de intrare, casele pot avea intrarea din spate. Regula este aceasta – ușa din față este cel pe care îl folosiți cel mai des. Dacă introduceți în mod normal, prin ușa din spate sau prin garaj, toate recomandările referitoare la ele. În general, ușa din față se află pe fațada frontală. Acesta trebuie să fie proporționale cu mărimea de alte elemente.

Într-un gât mic intră mica “e” și în uși imense de energie încearcă să se scurgă. Uită-te în afara ușii – acesta este sănătos, acesta trebuie să fie reparat? Nu este necesar să reîmprospătați vopsea sau lac? Dacă tencuiala în jurul valorii de aceasta nu ar trebui să fie patch-uri sau de acoperire a reînnoi? Bell în ordine?, Etichetele de nume nu sunt murdare sau deformată? Are scârțâie balamale?

Iti place faptul ușa ta?

Feng Shui sugerează că starea de sănătate acasă este direct legată de sănătatea noastră. Vom fi fericiți acasă, dacă ne pasă de ei și de a le menține în mod regulat.

Nu contează ce material este facut ușa. Deși Feng Shui recomanda materiale naturale, realitatea de astăzi este forțează oamenii să pună din oțel pentru ao proteja de rău. Dacă o astfel de ușă va aduce pace și securitate, nu ezitati sa-l comand. Echilibrul mental este mult mai important decât banii care vor fi cheltuiți pe gât în ​​loc de altceva. Pentru a fi îndeplinite, întrebați un expert care este ușa, cum să fie consolidată, e izolata termic, ceea ce va fi tipul de blocare, ceea ce este aspectul final.

Nu atarna obiecte din interiorul ușii. Deci, ușa este mai grea și viața ta – mai dificilă. Ușile trebuie să poată fi deschise ușor și pe scară largă. Această energie pozitivă și de aer proaspăt va pătrunde cu ușurință în casa ta. Usi reprezinta capacitatea de a lua decizii. Imprejurimi ar trebui să fie bine luminat.
 

Stilul de ușă

În măsura în care ușa este conceput pentru a proteja casa ta, este mai bine să fie gros și masiv, dar în nici un caz de sticlă. În plus, ușa din față ar trebui să fie cea mai mare din casa, și pentru a asigura debitul maxim al energiei Qi în cabinele de locuit ale acasă. Ca înălțime trebuie să fie mai mare decât cea mai mare membru al familiei. Deci, nimeni nu se simte inconfortabil atunci când iese sau intră acasă. Ei bine, dacă ușa se deschide spre interior spre casa, iar dacă ușa nu este deschisă spre interior, Feng Shui cred că este mai bine pentru tine de a schimba direcția, dacă partea ei din geamurile sunt situate, Qi poate pentru a intra în casă prin intermediul lor și du-te prin intermediul acasă. În acest caz, vă apăra perdele groase sau plante în jurul ferestrelor.